Spaghetti alle vongole (2)

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de schelpjes goed schoon met koud water. Laat uitlekken.
  • 2 Kook de spaghetti beetgaar.
  • 3 Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Snij de chilipeper, zonder de zaadjes, in ringetjes. Hak de peterselie grof. 
  • 4 Stoof de sjalot, knoflook en chilipeper glazig in olijfolie. Voeg de schelpjes toe en zet het vuur hoger. blus met de wijn en schep om tot alle schelpen open zijn. 
  • 5 Meng de pasta met de schelpjes en bestrooi met peterselie.

Spaghetti alle vongole (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept