Spaghetti Bolognese (2)

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui. Schil de wortels en de selder, hak ze fijn. Snij de pancetta fijn en bak 'm krokant in wat olijfolie. Doe er de ui, wortel en selder bij en stoof glazig.
  • 2 Voeg het gehakt toe en bak rul. Kruid met peper en zout.
  • 3 Overgiet met de melk en doe er een klontje boter bij. Laat tot de helft inkoken (ongeveer 12 minuten). Doe er dan de bouillon, rode wijn, tomatenblokjes en tomatenpuree bij. Kruid met kaneel en laat afgedekt minstens 1 uur zachtjes sudderen. 
  • 4 Kook de paghetti beetgaar. Serveer de pasta met de saus en geef er de geraspte kaas bij. 

Spaghetti Bolognese (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept