1 Maak eerst de kruidenboter: meng in een kom de boter met de verse, gehakte kruiden en de knoflook. Rol tot een worst en verpak strak in vershoudfolie. Laat opstijven in de koelkast.
2 Verwarm de oven voor op 200°C. Blancheer of stoom de boontjes 2 minuten. Knip 4 vellen bakpapier van 30 x 30 cm. Haal de boter uit de koelkast en snij in dikke plakjes.
3 Beleg elk vel bakpapier met wat boontjes, een beetje ui, 5 scampi's en 2 plakjes kruidenboter. Vouw het pakketje dicht.
4 Zet de pakketjes 12 à 15 minuten in de oven. Open de pakketjes en serveer ze zo op borden. Werk af met takjes kervel. Lekker met pasta of brood.
Scampi's en boontjes in papillot is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade