Tomaat garnaal light

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de tomaten. Snij de hoedjes eraf en lepel het vruchtvlees eruit.
  • 2 Meng de garnalen met de mayonaise en de peterselie. Breng op smaal met citroensap, peper en zout. Vul de tomaten met de garnalen. Zet de hoedjes er weer op. Werk af met plukjes peterselie.
  • 3 Serveer de tomaat garnaal op een bedje van sla. Geef er speltbrood bij.

Tomaat garnaal light is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept