Pasta met kaas en ham

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
  • 2 Los voor de saus de bloem op in een beetje melk. Breng de rest van de melk met de bouillon aan de kook en roer er het bloemmengsel door. Blijf roeren met een garde tot de saus bindt. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 3 Meng van het vuur af 100 g van de geraspte kaas door de saus en roer tot de kaas smelt.
  • 4 Snij de ham in blokjes of reepjes. Schep ze door de kaassaus. Meng de pasta daarna met de saus.
  • 5 Schep alles in een ovenschaal en bestrooi met de rest van de kaas. Laat nog 10 tot 15 minuten kleuren in de oven. Serveer met een portie groene sla.

Pasta met kaas en ham is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept