Bresaolarolletjes met ricotta en rucola

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de helft van de zongedroogde tomaatjes en de helft van de artisjokken in kleine stukjes. Snij de helft van het basilicum fijn. Meng alles met de ricotta en breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Lepel op elk plakje bresaola wat van de ricottacrème en rol op.
  • 3 Meng de balsamicoazijn met de olijfolie. Breng de vinaigrette op smaak met peper en zout.
  • 4 Verdeel de rucola, de kerstomaatjes en de rest van de zongedroogde tomaatjes en de artisjok over de borden. Leg er de rolletjes bresaola bij. Werk af met blaadjes basilicum. Besprenkel met de vinaigrette en serveer.

Bresaolarolletjes met ricotta en rucola is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept