Carpaccio van zeebaars en pompelmoes

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zeebaarsfilet met een scherp mes in dunne plakjes. Verdeel over 4 borden.
  • 2 Schil de pompelmoes dik (zodat ook het witte velletje eraf is) en snij de partjes tussen de vliesjes uit. Vang het sap dat eruitloopt op in een kom.
  • 3 Meng de olijfolie met het pompelmoessap en het limoensap. Besprenkel de viscarpaccio met de vinaigrette en laat 1 uur afgedekt marineren in de koelkast.
  • 4 Haal net voor gebruik de bordjes uit de koelkast. Verdeel er de partjes pompelmoes en de appelkappertjes over.
  • 5 Werk af met grof zeezout, roze peperbolletjes, een takje kervel en versgemalen peper.

Carpaccio van zeebaars en pompelmoes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met pompelmoesboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garden of Eden
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept