Warme vruchtenpunch met kaneel

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de wijn aan de kook met de bruine suiker, de citroenschil, het kaneelstokje, de kruidnagels en de steranijs. Laat 5 minuten koken.
  • 2 Zeef de wijn, voeg er de bosvruchten aan toe en laat nog 1 keer opkoken. Meng het maIszetmeel met het sinaasappelsap, voeg aan de bosvruchten toe en laat indikken. Laat afkoelen.
  • 3 Meng de plattekaas met de maanzaadjes en de suiker. Klop de room stijf en meng met de plattekaas.
  • 4 Verdeel de vruchtenpunch over glaasjes, werk af met de plattekaas, een stukje steranijs en wat bosvruchten.

Warme vruchtenpunch met kaneel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept