Zoek
Picknicksalade
4
25 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 plakjes parmaham
600 g aardappelen
1 rode ui (kleine)
150 g prinsessenbonen
100 g veldsla
1 el bladpeterselie (gehakte)
3 el zwarte olijven (ontpit)
0.5 kl mosterd
0.5 kl kerriepoeder
0.5 kl suiker
maïsolie
witte wijnazijn
peper
zout
Bereiding
1
Boen de aardappeltjes schoon en snij ze eventueel kleiner. Kook ze gaar, laat meteen schrikken onder koud water en uitlekken.
2
Maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar.
3
Pel de ui en snij in ringen. Spoel en droog de veldsla.
4
Roer een dressing van de mosterd, suiker, olie, azijn en het kerriepoeder. Kruid met peper en zout.
5
Meng de aardappelen voorzichtig met de boontjes, veldsla en uiringen. Schenk er de vinaigrette over en werk af met de ham, olijven en peterselie.
Picknicksalade is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Braziliaans Picknicksalade
30-60 min -
Bekijk recept
Braziliaans Picknicksalade
30-60 min -
Bekijk recept
Marokkaanse couscoussalade met sardines
35 min of meer -
Bekijk recept
Braziliaans Picknicksalade
30-60 min -
Bekijk recept
Braziliaans Picknicksalade
30-60 min -
Bekijk recept
Marokkaanse couscoussalade met sardines
35 min of meer -
Bekijk recept