Provençaalse aardappeltjes

4
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de paprika en de chilipeper, verwijder de zaadjes. Snij de paprika in fijne reepjes, snipper de chilipeper. Hak de ansjovis in stukjes.
  • 2 Boen de aardappelen schoon en snij ze in stukken. Kook ze 10 minuten in gezouten water en giet af.
  • 3 Verdeel de aardappelen, paprika, chili, olijven en ansjovis over 4 vellen bakpapier (of aluminiumfolie). Bestrooi met de kruiden, het paprikapoeder, peper en zout.
  • 4 Vouw de papillotten goed dicht en laat 15 minuten garen op de barbecue (of in de oven, op 180°C).

Provençaalse aardappeltjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept