Geroosterde appel met knolselder, pastinaak en pompoen

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek een grote bakplaat met bakpapier.
  • 2 Schil de knolselder, de pastinaak en de pompoen, snij ze in stukken. Snij de aardappelen ongeschild in kwarten. Leg de groenten op de bakplaat, besprenkel met olijfolie en meng goed zodat alle stukken met een laagje olie bedekt zijn. Rooster ze 20 minuten.
  • 3 Spoel en halveer de appelen, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in part jes. Leg ze bij de groenten op de bakplaat en zet nog 20 minuten in de oven, of tot ze goudgeel en zacht zijn.
  • 4 Meng in een kom de rozemarijn en het zeezout; gebruik je vingers om deze smaakmakers goed door elkaar te kneden. Bestrooi de geroosterde groenten met het rozemarijnzout en meng goed.

Geroosterde appel met knolselder, pastinaak en pompoen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept