Zalm uit de oven met ham-notencrumble

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de crumble: meng de gehakte walnoten met de amandelschilfers, de reepjes ham, de mosterd, de knoflook en de gehakte kruiden. Giet er olijfolie bij tot je een samenhangend geheel hebt.
  • 2 Leg de zalmfilets in een ovenschotel en verdeel de crumble over de 4 stukken. Zet de schotel 15 à 20 minuten in de oven.
  • 3 Serveer de zalm met aardappelgratin en een frisse salade.

Zalm uit de oven met ham-notencrumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Broccolisoep met notencrumble
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongschar met notencrumble
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met notencrumble
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept