Blinde vinken met bier

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de sjalot. Stoof hem glazig in een nootje boter. Doe de sjalot, de peterselie en de gesnipperde salie bij het gehakt en meng goed. Kruid met peper en zout.
  • 2 Verdeel het gehakt over de kalfslapjes. Rol ze op en bind ze vast met keukentouw. Bak de vinken snel goudbruin in boter, en haal ze uit de pan.
  • 3 Pel de uien en snij ze in ringen. Fruit ze in de pan van het vlees. Blus met het bier en de fond. Leg de vinken bij de uien in de pan. Doe er ook de tijm en de laurier bij. Laat 20 minuten garen op een zacht vuurtje. Giet er eventueel wat extra fond bij.
  • 4 Serveer het vlees met de biersaus.

Blinde vinken met bier is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept