Kruidenslaatje met gebakken paling en krieltjes

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen schoon. Kook ze ongeschild gaar.
  • 2 Roer een dressing van het bier, de olijfolie, de mosterd, het citroensap, peper en zout. Schep de sjalot, knoflook en kruiden erdoor.
  • 3 Spoel en droog de groenten en kruiden voor de salade. Meng alles. Snij de lente-uitjes in ringen.
  • 4 Snij de paling in 5 cm lange stukken. Besprenkel met citroensap.
  • 5 Snij de aardappelen in plakjes. Meng ze met de helft van de dressing.
  • 6 Dep de palingmoten droog. Kruid ze met peper en zout. Bak ze in boter en bedruppel met citroensap.
  • 7 Verdeel de salade over de borden. Voeg de aardappelen en paling toe. Werk af met ui.

Kruidenslaatje met gebakken paling en krieltjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeewolffilet met een kruidenslaatje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde mosselen met kruidenslaatje
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kruidenslaatje met quinoa en krab
25 min
Bekijk recept