Gegratineerd geitenkaasje met radijscarpaccio

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Spoel de kruiden en hak ze fijn. Meng ze met de honing, het citroensap, 2 el olijfolie, peper en zout.
  • 2 Spoel de radijsjes. Schil de rammenas en snij die in heel fijne plakjes (met een dunschiller of mandoline) en schik ze op de borden. Kruid met peper en zout.
  • 3 Leg de geitenkaasjes op bakpapier op een bakblik en besprenkel met olijfolie. Zet onder de grill tot ze een goudbruin korstje hebben.
  • 4 Leg op elk bord een kaasje. Werk af met de kruidenkaas en een handvol verse kruiden.

Gegratineerd geitenkaasje met radijscarpaccio is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Tomatensoep met gegratineerd groentestokbrood
23 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd bloemkooltje met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof uit de oven
30 min-
Bekijk recept
Gegratineerd witloof
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept