Kipsaté met avocadosalsa

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kipfilet in reepjes en kruid met zout en cayennepeper. Rijg ze aan prikkers.
  • 2 Pers de limoen uit. Halveer de avocado's en verwijder de pit en de schil. Doe het limoensap bij het vruchtvlees en prak het fijn. Snij de lente-ui in ringen. Hak de koriander. Meng ze met de avocadocrème. Breng op smaak met cayennepeper en zout.
  • 3 Laat de maïs uitlekken. Pel de ui en snij in ringen.
  • 4 Schep eerst wat maïs in de glaasjes, lepel er dan avocadocrème bij en leg er uiringen op.
  • 5 Bak de kipspiesjes goudbruin. Zet ze rechtop in de glaasjes en werk af met kervel.

Kipsaté met avocadosalsa is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met avocadosalsa
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met avocadosalsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse taco's met runderspies, mais en koriander
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met satésaus en uitjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met pinda-chilisaus
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi speciaal met kipsate
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept