Scampi's met spinazie en knoflooktoast

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor.
  • 2 Pel de scampi’s tot het staartje en verwijder het darmkanaal op de rug.
  • 3 Maak de groenten schoon. Snij de paprika’s in reepjes, de chili in ringen. Hak de gember.
  • 4 Wrijf over de sneetjes brood met een gehalveerd teentje knoflook. Besprenkel ze met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg ze 5 minuten onder de grill.
  • 5 Verhit 4 el olijfolie in de wok en fruit de chili en gember even. Doe er de paprika en scampi’s bij en bak even. Voeg de spinazie toe en schep om tot hij geslonken is.
  • 6 Breng de scampi’s op smaak met peper en zout en serveer met de knoflooktoast.

Scampi's met spinazie en knoflooktoast is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane soep met garnalen
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preisoep met knoflooktoast
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met ansjovisdressing
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caesarsaladsoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept