Zoek
Rabarbertiramisu
4
30 min
Libelle Lekker
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0.5 rechthoekige cake (hotelcake)
300 g rabarber (geschild, in stukjes)
1 stengel rabarber (ongeschild, in stukjes)
1 el porto
100 g volle yoghurt
140 g suiker
muntblaadjes
250 g mascarpone
2 eidooiers
1 el citroensap
Bereiding
1
Breng de ongeschilde rabarber met de port en 20 g suiker aan de kook. Laat 2 minuten sudderen. Laat afkoelen.
2
Snij de geschilde rabarber in stukjes. Stoof ze zacht met 80 g suiker. Laat afkoelen.
3
Klop de eidooiers schuimig met 40 g suiker. Meng de mascarpone met het citroensap en schep er de eiercrème door.
Rabarbertiramisu is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker