Merveilleux met hagelslag

6
120 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de slagroom stijf met de suiker. Doe de helft ervan in een spuitzak met getand mondje. Spuit op 6 meringues een flinke toef slagroom en dek af met rest van de meringues. Strijk de rand bij met de achterkant van een mes, zodat er geen slagroom tussenuit komt.
  • 2 Zet de merveilleux minstens een uur in de koelkast of de diepvriezer. Bewaar de overgebleven slagroom in de koelkast.
  • 3 Bestrijk de zijkanten en de bovenkant van de merveilleux met slagroom en rol ze door de hagelslag. Zet in een cupje of op een schaal. Werk af met een toef slagroom en een stukje fruit. Bewaar koel.

Merveilleux met hagelslag is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Taart van romige mousse en mango
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijttrifle
- 10 min-
Bekijk recept
Terrine van sherrymousse en perzikcompote
2 uur-
Bekijk recept
Vrolijke feestspiesen
- 10 min-
Bekijk recept

Merveilleux
Nagerecht
Bekijk recept
Mini Merveilleux
90 min Nagerecht
Bekijk recept