Kalfslapjes primavera

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de zilveruitjes. Schil de wortelen en snij in plakjes. Spoel de selder en snij in boogjes. Maak de champignons schoon, snij ze in plakjes.
  • 2 Snij de kalfslapjes in brede repen en laat ze snel kleuren in olijfolie. Doe er de selder bij en 1 takje dragon. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten zacht garen - voeg er eventueel een scheutje water aan toe.
  • 3 Kook de wortelen 10 minuten in lichtgezouten water. Doe er de champignons en zilveruitjes bij en laat nog 10 minuten koken. Giet af en laat uitlekken. Kruid met peper en zout.
  • 4 Kook de rijst gaar. Verwarm de room zachtjes en breng op smaak met peper, zout en citroensap.
  • 5 Verdeel de rijst, de groenten en het vlees over de borden. Werk af met de rest van de dragon.

Kalfslapjes primavera is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle primavera
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne Primavera
45 min, voorbereiden 5 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept