Rosbiefrolletjes met lentesalade

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de bieslook 2 seconden in kokend water. Laat schrikken onder koud water en uitlekken.
  • 2 Maak de boontjes schoon en kook ze 8 minuten - dat kan in hetzelfde water. Giet af, laat schrikken onder koud water en afkoelen.
  • 3 Schil de wortelen en snij ze in dunne staafjes. Spoel en droog de rucola en de scheutjes.
  • 4 Klop een vinaigrette van 4 eetlepels olijfolie, het citroensap, peper en zout. Meng met de groenten.
  • 5 Leg de plakjes rosbief open en bestrijk ze licht met mosterd. Verdeel er de salade over. Rol ze op en bind ze vast met sprietjes bieslook.

Rosbiefrolletjes met lentesalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Lentesalade met bleekselderij en kaas
20 min-
Bekijk recept
Feestelijke lentesalade met gerookte kip
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Japanse rosbiefrolletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige rosbiefrolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Salade met rosbiefrolletjes
30 min-
Bekijk recept
Rosbiefrolletjes met artisjok
10 min Voorgerecht
Bekijk recept