Zoek
Rosbiefrolletjes met lentesalade
4
15 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 plakjes rosbief
250 g prinsessenbonen
2 wortelen
60 g rucola
handvol scheutjes (luzerne, bietjes, prei,...)
12 sprietjes bieslook
2 el citroensap
mosterd
olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Blancheer de bieslook 2 seconden in kokend water. Laat schrikken onder koud water en uitlekken.
2
Maak de boontjes schoon en kook ze 8 minuten - dat kan in hetzelfde water. Giet af, laat schrikken onder koud water en afkoelen.
3
Schil de wortelen en snij ze in dunne staafjes. Spoel en droog de rucola en de scheutjes.
4
Klop een vinaigrette van 4 eetlepels olijfolie, het citroensap, peper en zout. Meng met de groenten.
5
Leg de plakjes rosbief open en bestrijk ze licht met mosterd. Verdeel er de salade over. Rol ze op en bind ze vast met sprietjes bieslook.
Rosbiefrolletjes met lentesalade is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Lentesalade met bleekselderij en kaas
20 min-
Bekijk recept
Feestelijke lentesalade met gerookte kip
15 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Japanse rosbiefrolletjes
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige rosbiefrolletjes
10 min
Snack
Bekijk recept
Salade met rosbiefrolletjes
30 min-
Bekijk recept
Rosbiefrolletjes met artisjok
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept