Forel met pistaches

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de tomaatjes uitlekken en snij ze in reepjes. Hou de olie apart. Halveer de olijven. Spoel de ansjovisfilets onder de koudwaterkraan en snij ze in stukjes. Laat de kappertjes uitlekken. Pel de sjalot en de knoflook en snipper ze fijn.
  • 2 Hak de pistaches grof. Vermeng ze met het citroensap, de tomaatjes, de olijven, de ansjovis, de kappertjes, de sjalot en de knoflook.
  • 3 Vet een bakblik in met de olie van de tomaatjes. Kruid de forelfilets met peper en zout. Leg ze op hun velkant in het bakblik. Schep er het pistachemengsel op. Zet 20 minuten in de oven. Werk af met een takje peterselie.

Forel met pistaches is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst met gedroogde vruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vanille-ijs met gedroogde aardbeien
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept