1 Week de rozijnen en cranberry’s in de lauwe rum. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een cakevorm van 30 cm met bakpapier.
2 Doe alle droge ingrediënten behalve de poedersuiker en de geraspte kokos in een ruime kom en roer goed om. Verwarm de melk in een pannetje en smelt er de honing in. Doe de honingmelk en de olie bij de droge ingrediënten en meng goed. Laat de geweekte rozijnen en cranberry’s uitlekken, bestuif ze met wat extra bloem en doe ze bij het beslag.
3 Giet het beslag in de cakevorm en strijk het glad. Bak de cake 45 à 60 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer de gaarheid met een prikkertje.
4 Haal de cake uit de oven en ontvorm ’m. Laat volledig afkoelen.
5 Roer de poedersuiker los met de kokosmelk. Bestrijk er de bovenkant van de cake mee en bestrooi met geraspte kokos. Laat het glazuur opstijven.