Broccoli met orecchiette en pancetta

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pasta beetgaar en giet af. Blancheer dan de broccoli, giet af, laat schrikken met koud water. Laat uitlekken.
  • 2 Pel en snipper de ui en de knoflook. Stoof ze glazig met de chilivlokken. Doe er de ricotta, de venkelzaadjes, de wijn en de room bij. Kruid met peper en zout. Laat 5 minuten zachtjes sudderen. Meng met de pasta.
  • 3 Bak de plakjes pancetta krokant en laat ze uitlekken. Doe de pasta in een grote ovenschaal, verdeel er de broccoli, de pancetta en de amandelschilfers over. Zet in de oven tot alles goudbruin kleurt. Serveer met parmezaan.

Broccoli met orecchiette en pancetta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept