1 Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en hak sjalot en look. Schil en snipper de gember. Hak de chilipepers (zonder zaadjes). Verwijder het buitenste blad en het harde eind van het citroengras. Snipper fijn.
2 Bak het vlees rondom in olie. Kruid het met peper en zout. Neem uit de pan en hou apart.
3 Fruit in die pan de sjalot en knoflook glazig, samen met de gember. Roer er de currypasta door en bak even mee. Blus met de kokosmelk en de fond. Schep er het vlees, het citroengras en de limoenschil door. Dek af en zet 1 uur in de oven.
4 Schep daarna de snijbonen door het gerecht en zet opnieuw 30 minuten in de oven. Breng op smaak met vissaus, limoensap, peper en zout. Bestrooi met flink veel verse koriander.
Rundvleescurry met kokos is een recept van Libelle Lekker