Boeuf Stroganoff met rode bietjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet af en pureer samen met een klontje boter en een scheutje melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 2 Borstel de champignons schoon en snij grote exemplaren in stukken. Pel en snipper de sjalot. Verhit olie in een pan en schroei het vlees dicht. Voeg de sjalot en de champignons toe. Doe de mosterd erbij en roer om.
  • 3 Blus met de rode wijn en laat de alcohol verdampen. Voeg de fond toe en laat even op hoog vuur sudderen.
  • 4 Bind de saus met de zure room en kruid met peper en zout. Snij enkele rode bietjes in dunne reepjes.
  • 5 Serveer het rundvlees met de saus, de rode bieten en de aardappelpuree. Bestrooi met de bieslook en serveer eventueel nog met een lepeltje zure room.

Boeuf Stroganoff met rode bietjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept