Groene-olijvenpesto

6
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de olijven grof, pel de knoflookteentjes.
  • 2 Mix de olijven met de parmezaan, de knoflook en de sinaasappelmarmelade in de keukenmachine. Roer er 3 eetlepels olijfolie door en vermeng tot een romige pasta. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Doe over in een bokaal en dek af met een laagje olijfolie. Zet tot gebruik in de koelkast.

Groene-olijvenpesto is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsschnitzels met olijvenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Berberse omelet
15 min-
Bekijk recept
Zalmfilet Met Olijvenpesto
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-clubsandwich
10-20 min -
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept