1 Verwarm de oven voor op 180°C. Wrijf de kipfilets in met peper en zout, leg ze in een ovenschaal.
2 Pel de knoflook en de uien. Snipper de knoflook en snij 1 ui grof. Leg ze bij de kip. Snij de tweede ui in partjes, zet even opzij. Zet de kip 15 minuten in de oven.
3 Vermeng 200 ml sinaasappelsap met de likeur. Spoel de rozemarijntakjes, schud droog en leg ze bij de kip. Overgiet met het sinaasappellikeurmengsel. Laat nog 15 minuten braden. Voeg de olijven toe en bak nog 10 minuten.
4 Verhit intussen de olijfolie in een pan en braad er de uienpartjes in aan. Bestrooi met suiker en laat al roerend karamelliseren. Blus met 50 ml sinaasappelsap en laat op hoog vuur inkoken.
5 Neem de kip en de olijven uit de pan, hou warm. Mix het braadvocht met de uisnippers. Voeg eventueel nog wat sinaasappelsap of melk toe. Kruid met peper, zout en paprikapoeder. Serveer ze bij de kip met de olijven en de uien.