Schorseneren in een sesamjasje

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel en schil de schorseneren. Kook ze ongeveer 7 minuten in gezouten water met het citroensap. Haal ze met een schuimspaan uit de pan en dep droog.
  • 2 Meng in een bord het paneermeel met de sesamzaadjes, kruid met peper en zout. Wentel de schorseneren achtereenvolgens in de bloem, de losgeklopte eieren en het paneermeel.
  • 3 Verhit de frituurolie tot 180°C. Frituur de schorseneren in porties in 5 tot 7 minuten goudgeel. Laat uitlekken op keukenpapier en hou ze warm.
  • 4 Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette, kruid met peper en zout. Maak er de veldsla en de kiemgroenten mee aan.
  • 5 Schik de salade en de schorseneren op de borden. Geef de chilisaus er apart bij.

Schorseneren in een sesamjasje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Scholfilet in een krokant sesamjasje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde scampi in een sesamjasje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip in sesamjasje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept
Romige schorseneren in rauwe ham
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept