Konijnspiesjes met couscoussalade

12
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij konijn en chorizo in gelijke stukjes. Meng het paprikapoeder met de olijfolie en wentel er konijn en chorizo door. Prik het vlees afwisselend op spiesjes en laat minstens 30 minuten marineren in de koelkast.
  • 2 Spoel de kikkererwten en laat uitlekken.
  • 3 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep er de kikkererwten, peterselie en een scheutje olijfolie door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Verdeel de couscous over 12 glaasjes en zet in de koelkast tot gebruik.
  • 5 Grill of bak de spiesjes goudbruin en serveer ze bij de glaasjes.

Konijnspiesjes met couscoussalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept