Groene asperges met ei en ansjovis

6
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren 9 minuten in kokend water. Snij het onderste stuk van de groene asperges eraf. Stoom de asperges 1 à 2 minuten of tot ze beetgaar zijn. Halveer ze in de lengte. Leg ze even apart.
  • 2 Giet de eieren af en leg ze in koud water. Pel en hak grof.
  • 3 Snij de ansjovisfilets fijn. Meng de olijfolie, de kappertjes en de ansjovis in een kom. Leg de asperges op een schaal. Schep de grof gehakte eieren erop. Overgiet met het ansjovis- kappertjesmengsel. Werk af met basilicumblaadjes.

Groene asperges met ei en ansjovis is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept