Kabeljauwfilet met wortelen en spinaziecrème

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190°C.
  • 2 Schil de wortelen en snij ze in fijne plakjes. Blancheer ze 1 minuut in kokend water.
  • 3 Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal. Kruid de filets met peper en een beetje zout. Schik op elke filet de wortelplakjes dakpansgewijs. Doe er wat kookvocht van de wortelen en de witte wijn bij.
  • 4 Bedek de ovenschaal met aluminiumfolie en zet 15 minuten in de oven.
  • 5 Gaar intussen de spinazie in wat olijfolie en een scheutje water tot hij begint te slinken. Mix de spinazie samen met de room in de mixer tot een smeuïge crème. Verwarm de crème nog even voor het serveren.
  • 6 Verdeel de visfilets over de borden en lepel er wat spinaziecrème rond.

Kabeljauwfilet met wortelen en spinaziecrème is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte Zalm Met Spinaziecreme
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte Zalm Op Spinaziecreme
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spinaziecrème en rivierkreeftjes.
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
zalmsteak met spinazie
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept