Gegratineerde kabeljauw met geitenkaas

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Vet een bakblik in met boter.
  • 2 Dep de kabeljauwfilets droog en besprenkel ze met citroensap. Laat even marineren.
  • 3 Snij de gedroogde tomaatjes in heel kleine stukjes. Snij de geitenkaas in blokjes of prak hem grof met een vork. Rist de tijmblaadjes van de takjes en hak ze fijn; hou een paar plukjes apart voor de afwerking.
  • 4 Dep de visfilets weer droog. Kruid met peper en zout. Vermeng de kaas met de cranberry’s, de gedroogde tomaatjes en de tijm. Verdeel het mengsel over de visfilets. Leg ze in het bakblik en laat ongeveer 15 minuten gratineren in de oven, of tot de vis gaar is.
  • 5 Pel de uien en snij ze in ringen. Smelt de boter in een pan en bak de uien op een zacht vuurtje gaar; laat ze niet kleuren.
  • 6 Verdeel de vis met de uien en wat van de gebruinde boter over warme borden. Werk af met een takje tijm en serveer.

Gegratineerde kabeljauw met geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept