Lentesalade met gemarineerde sjalotten

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de sjalotten en snij ze in fijne plakjes. Meng de balsamico en de olijfolie en kruid naar eigen smaak met versgemalen peper en fleur de sel. Marineer de sjalotten 20 minuten in de vinaigrette.
  • 2 Schil de asperges en blancheer ze 5 minuten. Laat ze uitlekken en afkoelen. Snij de appelen in fijne reepjes en besprenkel ze met citroensap om verkleuren te voorkomen. Snij de tomaten in partjes.
  • 3 Verdeel de sla over de borden en vul aan met de overige ingrediënten. Kruid met de gehakte dragon, kervel en bieslook. Lepel er wat van de balsamicovinaigrette over.

Lentesalade met gemarineerde sjalotten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Lentesalade met bleekselderij en kaas
20 min-
Bekijk recept
Feestelijke lentesalade met gerookte kip
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min Voorgerecht
Bekijk recept