Moelleux met frambozen

6
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vet 6 muffinvormpjes in met boter. Hak de chocolade fijn en laat ’m au bain-marie smelten met de boter.
  • 2 Meng de bloem met de maïsbloem en de cacao. Klop de suiker met de eieren tot het in volume verdriedubbeld is. Voeg daarna de gesmolten chocolade en het bloemmengsel toe. Meng voorzichtig.
  • 3 Giet het beslag in de muffinvormpjes. Zet ze minstens 30 minuten in de koelkast.
  • 4 Verwarm intussen de oven voor op 200°C. Zet de moelleux 8 minuten in de oven (doe dit net voor je ze wilt serveren). Haal de moelleux uit de oven. Ontvorm ze en bestuif met bloemsuiker en cacao. Werk af met verse frambozen en chocoladeparels en serveer.

Moelleux met frambozen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes
Snack
Bekijk recept
Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept