Kalkoenrolletjes in pancetta, met kanstanjepuree

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de cranberry’s weken in lauw water. Laat uitlekken. Dep de filets droog en kerf ze in de lengte in. Hak de kastanjes fijn en vermeng ze met het ei, parmezaan, de helft van de cranberry’s, specerijen en de tijm. Kruid met peper en zout. Vul de filets met dit mengsel. Kruid de buitenkanten en omwikkel met spek. Leg op elk rolletje een salieblaadje en bind vast met keukentouw.
  • 2 Verhit 2 el olie en bak het vlees aan alle kanten goudbruin. Blus met de wijn. Voeg de rest van de cranberry’s toe, kruid met peper en zout, overgiet met bouillon en laat onder deksel op matig vuur 15 minuten sudderen.
  • 3 Haal de rolletjes uit de saus. Laat die eventueel nog wat inkoken en breng op smaak. Verwijder het keukentouw. Snij het vlees in plakjes en serveer met de saus.

Kalkoenrolletjes in pancetta, met kanstanjepuree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kastanjetaart
0 min
Bekijk recept
Kastanjetaart
0 min
Bekijk recept

Kalkoenrolletjes met sperziebonen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kalkoenrolletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept