Eendenbout met wintergroenten

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C.
  • 2 Pel de look en de sjalotten. Schil de groenten. Snij alles in beetklare stukken. Schik alles op een met olie ingevette bakplaat en kruid met peper en zout.
  • 3 Bak de eendenbouten rondom goudbruin in een pan met wat boter. Kruid met peper en zout. Leg ze op de groenten en laat 30 minuten braden in de oven.
  • 4 Giet er een beetje bouillon bij en laat nog anderhalf uur verder garen in de oven. Overgiet geregeld met wat bouillon en schep de groenten om.
  • 5 Serveer de eend met de groenten en bestrooi net voor het opdienen met gehakte peterselie.

Eendenbout met wintergroenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wintergroenten met tomme en ham
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde wintergroenten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gekonfijte eendenbout met rodekool-korianderstamppot
30 min -
Bekijk recept
Mediterrane eendenbouten met truffelpolenta & parmezaan
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van gekonfijte eendenbout met granaatappel en vinaigrette met confituur
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamaicaanse Tilapiafilet Gevuld Met Geconfijte Eendenbout
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept