Chocolademacarons

30
27 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C.
  • 2 Klop de eiwitten zacht op. Voeg de poedersuiker toe en klop verder op.
  • 3 Spatel het amandelpoeder erdoor tot een gladde, tamelijk lopende massa.
  • 4 Beleg 2 bakplaten met bakpapier. Vul een spuitzak met het deeg en spuit kleine rondjes op het bakpapier. Laat even inzakken.
  • 5 Bestrooi met cacaopoeder, liefst door een zeefje.
  • 6 Zet 12 minuten in de oven. Laat afkoelen.
  • 7 Smeer of spuit wat hazelnootpasta op de vlakke zijde van de ’schelpjes’ en druk de andere helft er dan voorzichtig tegenaan.

Chocolademacarons is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolademacarons met hazelnootpasta
45 min Gebak
Bekijk recept
chocolademacarons
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen-chocolademacarons
0 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocolademacarons met hazelnootpasta
45 min Gebak
Bekijk recept
chocolademacarons
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen-chocolademacarons
0 min Nagerecht
Bekijk recept