1 Pel en snipper de ui. Fruit glazig in hete olie. Voeg de rijst toe, stoof even aan en schep om. Blus met de witte wijn. Voeg lepel per lepel de bouillon toe en laat telkens goed absorberen. Roer geregeld. Na +/- 20 minuten is de risotto klaar: romig en toch al dente.
2 Pel en snipper de andere ui. Fruit glazig in hete boter. Blus met de wijn. Rasp de citroenschil en pers de vrucht uit. Doe sap en rasp in de saus. Laat enkele minuten sudderen. Roer de room erdoor en kruid met zout.
3 Kruid de visfilets met peper en zout. Leg ze in de saus en laat onder deksel op laag vuur garen. Voeg meteen ook de saffraandraadjes toe.
4 Roer de boter en de parmezaan door de risotto en breng op smaak met zout en peper. Garneer met de verse kruiden en serveer meteen.
Tongfilets met saffraan is een recept van Libelle Lekker