Tongfilets met saffraan

4
60 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui. Fruit glazig in hete olie. Voeg de rijst toe, stoof even aan en schep om. Blus met de witte wijn. Voeg lepel per lepel de bouillon toe en laat telkens goed absorberen. Roer geregeld. Na +/- 20 minuten is de risotto klaar: romig en toch al dente.
  • 2 Pel en snipper de andere ui. Fruit glazig in hete boter. Blus met de wijn. Rasp de citroenschil en pers de vrucht uit. Doe sap en rasp in de saus. Laat enkele minuten sudderen. Roer de room erdoor en kruid met zout.
  • 3 Kruid de visfilets met peper en zout. Leg ze in de saus en laat onder deksel op laag vuur garen. Voeg meteen ook de saffraandraadjes toe.
  • 4 Roer de boter en de parmezaan door de risotto en breng op smaak met zout en peper. Garneer met de verse kruiden en serveer meteen.

Tongfilets met saffraan is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept