Gevulde rode bieten met linzen en appel-pindasaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de sjalot en snipper ze. Schil de wortel, de selder en de aardappelen en snij ze in blokjes. Fruit de groenten 1 à 2 minuten aan in een pan met 2 el olie. Voeg de kerrie toe en blus met de bouillon. Laat 15 minuten sudderen op matig vuur. Spoel de linzen en doe ze erbij in de pan. Breng op smaak met zout, citroensap en peper. Hou warm op laag vuur.

Gevulde rode bieten met linzen en appel-pindasaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept