Spaghetti met erwten en lente-uitjes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta al dente in gezouten water.
  • 2 Blancheer de erwten 5 minuten in gezouten water. Giet af, laat schrikken onder koud water en laat uitlekken. Snij de ham in reepjes. Maak de lente-uitjes schoon en snij het groen in 2 à 3 cm lange stukken. Pel en snipper de knoflook.
  • 3 Fruit de knoflook en de lente-uitjes 1 à 2 minuten in een pan met hete olie. Schep de ham en de erwten erdoor en blus met de wijn. Laat bijna alle vocht verdampen, kruid met peper en zout en schep de uitgelekte pasta erdoor. Verdeel over de borden en bestrooi met parmezaan.

Spaghetti met erwten en lente-uitjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept