1 Overgiet de couscous met 400 ml warme bouillon. Dek af en laat 15 minuten wellen.
2 Overgiet de abrikozen en zongedroogde tomaten met de rest van de bouillon, laat 10 minuten trekken. Laat afkoelen en snij in fijne reepjes.
3 Spoel de broccoli en de bloemkool en blancheer 5 minuten in gezouten water. Laat schrikken onder koud water, laat uitlekken en hak fijn.
4 Spoel de sojascheuten en laat uitlekken. Hak de walnoten grof. Spoel de peterselie en de munt en hak ze fijn. Roer het citroensap, de olijfolie, peper en zout erdoor en vermeng ze met de couscous, de gehakte groenten, abrikozen en tomaatjes. Laat 20 minuten trekken en breng, indien nodig, voor het opdienen nog eens op smaak met peper en zout.
Couscoussalade met broccoli is een recept van Libelle Lekker