Zeebaars met waterkers

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen schoon en kook ze gaar.
  • 2 Spoel en droog de waterkers. Verdeel hem over de borden.
  • 3 Dep de visfilets goed droog. Bak ze 3 à 4 minuten op de velkant in olie, in een pan met antiaanbaklaag. Kruid met peper en zout. Keer ze om, neem de pan van het vuur af en laat nog 1 à 2 minuten nagaren.
  • 4 Bak de aardappels in 2 el boter. Serveer ze bij de vis en de waterkers. Lekker met salsa verde.

Zeebaars met waterkers is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept