Pannenkoeken met kip en spinazie

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem met de melk, de eieren en een snuifje zout. Roer tot een glad beslag. Laat 20 minuten rusten.
  • 2 Verwarm de oven voor op 80°C. Maak de spinazie schoon. Laat hem slinken in een bodempje water. Laat uitlekken en druk er het vocht uit. Hak de spinazie fijn. Breng op smaak met peper en zout. Hou warm.
  • 3 Snij de kip in reepjes en roerbak ze gaar in boter. Kruid met peper en zout. Schep er de spinazie door.
  • 4 Bak van het beslag 4 pannenkoeken in wat olie. Verdeel er de vulling over en rol op. Hou ze warm in de oven.
  • 5 Blus de pan van de kip met de wijn en de bouillon en breng aan de kook. Voeg de room en de mosterd toe en laat wat inkoken. Kruid met peper en zout. Meng met de peterselie en serveer bij de rolletjes.

Pannenkoeken met kip en spinazie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept