Konijn met riesling en cantharellen

4
5 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schik de stukken konijn in een ondiepe schotel. Overgiet met de witte wijn, bestrooi met tijm. Plet de peperkorrels en strooi ze erbij. Laat 2 uur marineren.
  • 2 Pel de uitjes. Borstel de paddenstoelen schoon. Haal het vlees uit de marinade en dep het droog. Verhit de olie in een pan. Bak het vlees en de spekblokjes goudbruin. Blus met de marinade.
  • 3 Voeg de uitjes toe, kruid met zout en laat 30 minuten onder deksel koken. Voeg de cantharellen en de room toe, meng en laat nog 15 minuten koken zonder deksel.

Konijn met riesling en cantharellen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept