Stoofpot van ree

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak 1 dag op voorhand de marinade. Meng wijn, wortel, ui en kruidentuiltje in een kom en kruid met peper en zout. Voeg het vlees toe en laat 12 uur marineren in de koelkast.
  • 2 Giet het vlees en de marinade door een zeef en hou beide apart.
  • 3 Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes.
  • 4 Verhit de boter en de olie in een stoofpot en bak er de stukken vlees in aan. Voeg de marinade, de bouillon en de kastanjes toe. Kruid met peper en zout en laat 1 uur sudderen.
  • 5 Voeg de champignons toe en laat nog 15 minuten koken.
  • 6 Werk af met plukjes kervel en serveer.

Stoofpot van ree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met geurige vruchten en speculaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ree Stroganov
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Melizanosalata-Auberginepuree
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept