Rode poon met linguine en ricotta

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de tomaten met de sjalot, peterselie, amandelen, gekonfijte citroen, het citroensap en 150 ml olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Verwarm op een zacht vuurtje de room met de ricotta. Schep er het basilicum door. Breng op smaak met peper en zout. Meng met de pasta en de parmezaan.
  • 4 Bak de visfilets in boter met olijfolie (half om half). Kruid de visfilets met wat peper en zout.
  • 5 Verdeel de pasta over de borden. Lepel er de tomaten-citroendressing bij en leg er de vis bovenop. Werk af met een groen blaadje basilicum.

Rode poon met linguine en ricotta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept