Varkenskotelet met mosterdpuree

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar. Pureer ze met 10 g boter en 100 ml lauwe melk. Breng op smaak met mosterd, nootmuskaat, peper en zout.
  • 2 Maak de bloemkool schoon en verdeel in roosjes. Kook of stoom ze gaar.
  • 3 Bak de koteletten goudbruin in een beetje van de boter.
  • 4 Smelt de rest van de boter in een sauspan, roer er de bloem door en laat even verhitten. Voeg er al roerend de melk aan toe en laat indikken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 5 Serveer de koteletten met de bloemkool, de saus en de mosterdpuree.

Varkenskotelet met mosterdpuree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Karbonade met mosterdpuree en broccoli
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomandijvie met ham en mosterdpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met ham, kaas en mosterdpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdpuree met braadworsten en tuinerwten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Marinade voor varkensvlees en ander wit vlees
Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenskotelet met pickles en puree van groene kool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel van aardappels met amandel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept