Kalfsblanquette met groenten

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de champignons, zilveruitjes en andere groenten schoon. Snij de wortelen, prei en selder in stukjes.
  • 2 Bak het vlees in porties aan in een braadpan met boter. Doe het in een stoofpan en bestrooi met de bloem. Schep om en laat verhitten.
  • 3 Doe de groenten bij het vlees en kruid met peper en zout. Doe er ook het kruidentuiltje, de wijn en het bouillonblokje bij. Vul aan met water tot alles net onder staat. Dek af en laat 1 uur zachtjes garen. Voeg 10 minuten voor het einde van de gaartijd de gehaktballetjes toe en laat goed warm worden.

Kalfsblanquette met groenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Traditionele kalfsblanquette
2 uur-
Bekijk recept
Heerlijke kalfsblanquette
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsblanquette met amandelen en rozijnen
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsblanquette (2)
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept