Konijnragout met pastinaakpuree

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de uitjes. Pel en hak de knoflook.
  • 2 Bak het konijn rondom aan in olie. Haal het even uit de pan. Fruit dan de ui en de knoflook. Leg het vlees er weer bij. Overgiet met de wijn en de fond. Kruid met peper en zout en voeg het tuiltje toe. Dek af en laat 40 à 50 minuten heel zachtjes garen.
  • 3 Schil intussen de aardappelen en pastinaken. Snij ze in stukken en kook ze gaar in 20 à 25 minuten. Pureer ze met melk en boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 4 Voeg 10 minuten voor het vlees gaar is de kastanjes toe en verwijder het kruidentuiltje. Kruid met peper en zout. Bind eventueel met wat maïszetmeel.

Konijnragout met pastinaakpuree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pastinaakpuree met tijm
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zachte pastinaakpuree
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip l'orange met amandelbroccoli
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Konijnragout met pappardelle
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnragout met witte wijn
0 min
Bekijk recept